Pénzügy

Új szóvivő a MÁV-nál

admin
admin

2007. 11. 07. 16:24

Sigulinszki Tibor, a Mávinform eddigi munkatársa látja el a jövőben a MÁV szóvivői feladatkörét. Elődje, Kavalecz Imre, a cég sajtófőnökeként dolgozik a továbbiakban.

Az új szóvivő végigjárta a vasutas hivatás minden fontos lépcsőjét: 1986-ban forgalmi-kereskedelmi tanulóként kezdte pályafutását a vállalatnál Püspökladány állomáson, később a Mechwart András vasútforgalmi szakközépiskolában érettségizett. Megszerzett minden vasúti forgalmi, illetve kereskedelmi szakvizsgát. Kisújszálláson forgalmi szolgálattevőként, majd árufuvarozási szakemberként teljesített szolgálatot.


A Keleti pályaudvaron, a forgalmi területen folytatta pályáját. Vasutas tapasztalatait forgalmi oktatóként hasznosította. A MÁV oktatási központjában 1998-tól a vállalati belső, felsőfokú tanfolyamok szervezésével foglalkozott és emellett a vasúti forgalomszervezéssel kapcsolatos tantárgyakat, valamint számítástechnikát oktatott. Tavaly júliusban került a MÁV kommunikációs igazgatóságán működő Mávinformhoz, ahol a vasúti közlekedéssel kapcsolatos hírekről, információkról, valamint a vasúti rendkívüli eseményekről tájékoztatta az írott sajtót, a rádió- és televízió-csatornákat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.