Pénzügy

Női rektor a BGF-en

admin
admin

2007. 10. 18. 12:47

A Budapesti Gazdasági Főiskola Szenátusa október 15-i ülésén négy évre Sándorné dr. Kriszt Évát választotta rektornak. A döntés után az oktatási és kulturális miniszter felterjesztésére a miniszterelnök adja át a kinevezést 2008. január 1-jei hatállyal.

Sándorné dr. Kriszt Éva rektori pályázati elképzeléseiben a stabil szerkezettel rendelkező, megbízhatóan gazdálkodó, piacorientált képzésekkel rendelkező Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) testületei által már jóváhagyott távlati programok megvalósítása mellett tette le a voksát. A hagyományokra való építkezést a versenyképesség további fokozásával látja megvalósíthatónak, melyben a minőség kiemelt szerepet kap.


Rektori tevékenysége során a BGF-en – az Európai Felsőoktatási Térség tagjaként – kiemelt területet szán a nemzetközi együttműködéseknek. A munkaerőpiac igényeinek megfelelő hallgatók kibocsátásához – a gyakorlatorientált képzésnek mellett – elengedhetetlen a szükséges infrastrukturális és egyéb feltételrendszer további javítása. Emellett a BGF az oktatási kínálatát is tovább kívánja bővíteni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.