Pénzügy

Keresik a legundokabb ügyintézőt

admin
admin

2007. 10. 18. 11:45

A magyar közigazgatás és szolgáltatói szektor sokat emlegetett, emblematikus szereplői számára alapított díjat egy budapesti cég.

A díj létrejöttének motivációja, hogy az undok ügyintézők (akiknek aránya egyes felmérések szerint meghaladja az ötven százalékot, de a legóvatosabb becslések sem merészkednek az egyharmados határ alá) segítenek távol tartani az ügyfeleket a hivataloktól.

Így az állampolgárok sokszor még akkor sem mennek ügyintézni, amikor pedig már minden határidőből kicsúsztak, tehát vagy hónapokig-évekig hordozzák magukkal és magukban az elintézetlen feladatokat, vagy sok pénzért bérügyintézőre bízzák.

A díj egy kortárs magyar művész által készített kisplasztika, amely a mutató és középső ujj közé hajló hüvelykujjat formázó kezet ábrázol. A legundokabb ügyintézőre e-mailben lehet szavazni pontos esetleírással az undok@elintézzuk.hu címre.

A kölcsönösség nevében persze az ügyintézők is létrehozhatnák a legundokabb ügyfeleknek járó „elismerést”.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.