Pénzügy

Pannon Állásbörze Veszprémben

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Pannon Egyetem Karrier Irodája a „Dunántúl állásbörzéjének” is nevezett munkaerő-piaci kiállítást, a Pannon Állásbörzét. Az október 17-i rendezvényre előadásokkal, tréningekkel és próbainterjúkkal várják a hallgatókat és álláskeresőket.

Az állásbörze előtt két napig, október 15-én és 16-án Karrier felkészítő napokon vehetnek részt az érdeklődők, majd szerdán a régió legnagyobb állásbörzéjén közelebbről megismerkedhetnek a vállalatokkal, kiállító szervezetekkel, állásajánlataikkal, illetve egyéb lehetőségeikkel. Tanácsokat kaphatnak önéletrajzuk megírásához, szakemberek segítik őket eligazodni az álláskeresés útvesztőiben.


A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődik, és délután 5-ig tart. Ez idő alatt az érdeklődők megismerkedhetnek a cégek képviselőivel, és a programon jelen lesznek a civil szféra képviselői is. A szervezők célja, hogy a diákok jobban megismerhessék a szektorban rejlő lehetőségeket, megtanulják, hogyan kell „eladni magukat”, illetve felkészüljenek a munkaerőpiac kihívásaira.


Időpont: október 17., 9–17 óráig
Helyszín: Pannon Egytem, B épület aula (Veszprém, Egyetem u. 10)
Bővebb információ a Pannon Állásbörze honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik