Pénzügy

Új vezető a magyarországi BMW-nél

Bernhard Horst lett a magyarországi BMW beszerzési irodájának vezetője. A szakember feladata a beszállítók koordinálása lesz a kelet-közép-európai régióban.

A BMW csoport Magyarországon nyíló közép- és kelet-európai beszerzési irodájának az új, német vezetője villamosmérnöki végzettséggel rendelkezik, hat éve dolgozik a cégnél. Eddig is főként a beszerzésekkel foglalkozott: a fedélzeti szórakoztatóelektronikai és vezetői segédrendszerek beszerzését irányította. Új pozícióját augusztus elseje óta tölti be.


A Magyarországon nyíló régiós beszerzési központ vezetőjeként feladata, hogy meghatározza azokat a cégeket Kelet-Közép-Európában, amelyek innovatív megoldásaikkal a BMW csoport beszállítói lehetnek. Bernhard Horst és csapata az induláskor hét emberből állt és a beszállítók koordinálásán felül a piaci elemzések elkészítése, az új beszállítók felkutatása, illetve a régiek mellett azok minősítése is a feladati közé tartozik majd.


A régió beszerzési piaca Magyarországon felül magában foglalja Oroszországot, Ukrajnát, Észtországot, Lettországot, Litvániát, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Romániát, Szlovéniát és Horvátországot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik