Pénzügy

Regionális igazgatót nevezett ki a Cisco

Kovács Viktor irányítja október 1-jétől a Cisco nyolc országot átfogó régióját. Így ezentúl Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia tartozik a keze alá.

A szakember két éve csatlakozott a Cisco Systems Magyarország Kft.-hez, ahol előbb a magyarországi távközlési szolgáltatói üzletágat vezette, majd a vállalat szolgáltatói üzletágának közép-kelet-európai vezetőjeként dolgozott. Mostani munkakörében nyolc ország regionális igazgatója lesz a cégnél.


Kovács Viktor sokéves informatikai tapasztalattal rendelkezik, a társaságot megelőzően hat évig a ma már az Oracle Corp. részeként működő Portal Software feltörekvő piacokért felelős értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.


A mostani munkakörében az elődje Papp István volt, aki október 16-tól a Magyar Telekom vezérigazgató-helyetteseként folytatja munkáját, az Üzleti Szolgáltatások Üzletág (T-Systems) vezetőjeként. A Cisco tevékenységét változatlanul Rékasi Tibor ügyvezető igazgató irányítja, aki 2007 februárja óta tölti be ezt a feladatkört.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik