Pénzügy

Öregdiák mozgalom a BDF-en

A Berzsenyi Dániel Főiskola (BDF) vezetése a felsőoktatás folyamatosan változó világában kiemelten fontosnak tartja a kapcsolattartást az intézmény korábbi hallgatóival, ezért öregdiák mozgalmat indít, amellyel többek között a törvényben foglalt pályakövetési kötelezettségének is eleget tesz az intézmény.

A „Berzsenyi-szemlélet” életben tartása érdekében az egykori diákokat újra be szeretné vonni a főiskola az életébe, informálni kívánja őket annak mindennapjairól, de évfolyam-, illetve csoporttársak találkozóinak megszervezésében is segítséget kíván nyújtani. Az öregdiák mozgalom létrehozásával a főiskola rektora a szakmai követelményeknek megfelelő Karrier Irodát bízta meg.


A BDF több évtizedes tevékenysége alatt több tízezren szereztek oklevelet, valamint diplomát. Támogatásuk, kapcsolati tőkéjük felhasználásával tovább növelhető az intézmény oktatási, kutatási és tudományos munkájának színvonala. A Berzsenyi Dániel Főiskola a mozgalom létrejöttével azon törvényi kötelezettségének is eleget tesz, amely előírja korábbi hallgatói életútjának figyelemmel kísérését, illetve az ezzel kapcsolatos statisztikák elkészítését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik