Pénzügy

Öregdiák mozgalom a BDF-en

admin
admin

2007. 09. 19. 19:43

A Berzsenyi Dániel Főiskola (BDF) vezetése a felsőoktatás folyamatosan változó világában kiemelten fontosnak tartja a kapcsolattartást az intézmény korábbi hallgatóival, ezért öregdiák mozgalmat indít, amellyel többek között a törvényben foglalt pályakövetési kötelezettségének is eleget tesz az intézmény.

A „Berzsenyi-szemlélet” életben tartása érdekében az egykori diákokat újra be szeretné vonni a főiskola az életébe, informálni kívánja őket annak mindennapjairól, de évfolyam-, illetve csoporttársak találkozóinak megszervezésében is segítséget kíván nyújtani. Az öregdiák mozgalom létrehozásával a főiskola rektora a szakmai követelményeknek megfelelő Karrier Irodát bízta meg.


A BDF több évtizedes tevékenysége alatt több tízezren szereztek oklevelet, valamint diplomát. Támogatásuk, kapcsolati tőkéjük felhasználásával tovább növelhető az intézmény oktatási, kutatási és tudományos munkájának színvonala. A Berzsenyi Dániel Főiskola a mozgalom létrejöttével azon törvényi kötelezettségének is eleget tesz, amely előírja korábbi hallgatói életútjának figyelemmel kísérését, illetve az ezzel kapcsolatos statisztikák elkészítését.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.