Pénzügy

Új marketing- és PR-vezető az AIG/Lincoln Hungarynél

admin
admin

2007. 09. 17. 08:19

Magó Edina lett az AIG/Lincoln Hungary ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég marketing- és PR-vezetője. Munkáját a vállalatnál idén februárban kezdte, jelenlegi pozíciójába szeptemberben nevezték ki.


Magó Edina

Az új vezető 1996-ban végzett a Külkereskedelmi Főiskola külgazdasági szakán, ezt követően marketingvezetői és tanácsadói pozíciókban dolgozott, két évig saját marketingtanácsadó vállalkozása is volt. Mostani munkahelye előtt három évig a rendezvényszervezés területén dolgozott ügyfélkapcsolati vezetőként.


Jelenlegi pozíciójában feladata az összvállalati marketingstratégia kidolgozása és kivitelezése, valamint a projektspecifikus marketingtevékenységek ezekkel való összehangolása. A vállalat PR-kommunikációját is ő irányítja.


Az AIG/Lincoln céget stratégiai társulásként alapította az Egyesült Államokban az AIG Global Real Estate Investment Corporation és a Lincoln Property Company. A társaság azzal a céllal jött létre, hogy nemzetközi szinten ingatlanokat vásároljon, fejlesszen és üzemeltessen. Magyarországon már több mint tíz éve van jelen a cég.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.