Pénzügy

Új menedzserek a magyar HP-nál

Szeptember 3-tól Szkurka János a Hewlett Packard Magyarország államigazgatási üzletágának értékesítési igazgatója. Távozott tisztségéből Orosz-Várkonyi Attila vállalati kommunikációs igazgató, valamint Horváth Gábor, a technológia és szolgáltatások divízió kereskedelmi igazgatója is.

Az államigazgatási üzletág korábbi értékesítési igazgatójának, Suhajda Lászlónak a helyét Szkurka János veszi át. Az új vezető most került a HP Magyarországhoz, eddig a Sun Microsystems Kft.-nél dolgozott szintén ebben a pozícióban, előtte pedig a marketinges csapatot vezette. A szakember korábban az Oracle marketingrészlegénél is dolgozott az EMEA központban.


Orosz-Várkonyi Attila 14 éve dolgozik az informatikai és telekommunikációs szektorban, termékmarketing- és kereskedelmi területeken. A HP-hoz 2000-ben csatlakozott, korábban a vállalat stratégiai partnerkapcsolati igazgatója volt. Szintén távozik a cégtől Horváth Gábor, aki a technológia és szolgáltatások divízió kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be. Orosz-Várkonyi Attila és Horváth Gábor utódainak keresése folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik