Pénzügy

Pályázat környezetvédelmi állásokra

admin
admin

2007. 09. 03. 12:28

Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter kompetenciaalapú kinevezéseket kezdeményez a környezetvédelemben, és 36 vezetői álláshelyre hirdet pályázatot a központi és területi környezetvédelmi szerveknél.

A miniszter fontosnak tartja, hogy átlátható legyen a vezetők megbízása, kompetencia és szaktudás alapján történjen, nem pedig megbízatásuk automatikus, 6 évesre való meghosszabbításával. Ez az oka annak, hogy az állások pályáztatása mellett döntött – mérlegelve a köztisztviselők jogállásáról szóló törvénymódosítás lehetőségeit.


Összesen 36 vezetői álláshelyre írnak ki pályázatot szeptember elején: ez 15 minisztériumi főosztályvezetői pozíciót jelent, 9 nemzetipark-igazgatói, 10 környezetvédelmi, természetvédelmi és vízügyi felügyelőségi posztot, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat és az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség vezetői álláshelyét.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.