Pénzügy

Új vezetők a TVK-nál

admin
admin

2007. 08. 10. 10:53

A Tiszai Vegyi Kombinát a csoportszintű pozíciók erősítése és a termelés eredményessége érdekében július 1-jétől Hodossy Gyulát gazdálkodási és pénzügyi vezérigazgató-helyettesévé, Vályi Nagy Tivadart termelési igazgatóvá nevezte ki, Sebestyén László pedig a jövőben nemzetközi vezetői feladatokat lát el.

Hodossy Gyula 1989-ben kezdte a pályáját a TVK-ban. A budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett, majd 2002-ben az Euro Contact Business Schoolban szerzett Professional Diploma in Management oklevelet. 2004 januárjától a TVK energiaszolgáltatás és karbantartás-irányítás szervezetét irányította.


Vályi Nagy Tivadar vegyészmérnöki diplomát szerzett a Veszprémi Vegyipari Egyetem ásványolaj- és széntechnológia tagozatán, 1978 óta dolgozik a TVK-nál. Korábban a társaság gazdálkodási és pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt.


Sebestyén László előzőleg a TVK termelési igazgatója volt, a jövőben a Mol-csoport Tiszaújvárosban és Pozsonyban működő három olefingyárának rövid és hosszú távú rekonstrukciós, valamint kapacitásbővítési programjának megvalósítására specializált munkacsoport vezetése lesz a feladata. Tanulmányait a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem Természettudományi Karán végezte, vegyészdiplomát szerzett.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.