Pénzügy

Arany Oroszlán-díjas új vezető az Állami Nyomdánál

Sztaricskai Tamás tölti be augusztus 1-jétől az Állami Nyomda Nyrt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

Az új vezérigazgató-helyettes amerikai posztgraduális képzésen szerzett marketing MBA-diplomát a Case Western Reserve Universityn (Ohio). Legutóbb üzletviteli tanácsadásra szakosodott vállalkozását vezette, ezt megelőzően regionális értékesítési és marketingvezető volt Bécsben a Raiffeisen International Bank-Holding AG-nál.


A Vodafone magyarországi leányvállalatánál a PR- és marketingkommunikációs feladatok irányításáért és a kiskereskedelmi értékesítés támogatásáért felelt. Szakmai munkájának eredményeként a Vodafone magyarországi bevezető kampányáért Arany Oroszlán-díjat vehetett át a cannes-i nemzetközi reklámfesztiválon, továbbá a szolgáltató reklámkampányainak menedzseléséért platina, arany és bronz EFFIE díjakban részesült.


Sztaricskai Tamás feladatai közé tartozik a jövőben az Állami Nyomda regionális tevékenységének fejlesztése és a hazai kereskedelem és marketing irányítása. Az Állami Nyomda Sztaricskai Tamás multinacionális cégeknél szerzett szakmai tapasztalatit kívánja kamatoztatni az Állami Nyomda-csoport regionális növekedési stratégiájának megvalósításában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik