Pénzügy

Takács Gábor a Montana új kereskedelmi vezetője

A Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Zrt. július 1-jétől Takács Gábort nevezte ki kereskedelmi vezérigazgató-helyettesnek. Takács Gábor eddig kereskedelmi vezetői feladatokat látott el a cégnél. A közgazdász végzettségű szakember kinevezése után is az elődje, Kun Éva – aki a jövőben elnöki tanácsadó lesz – által elindított stratégiai irányvonalat kívánja folytatni.

A Chemokomplex Külkereskedelmi Vállalatnál kezdte meg pályáját, majd a Ganz Villamossági Műveknél gyártásvezetőként és nemzetközi kereskedelmi vezetőként tevékenykedett. 1991-ben lehetőséget kapott az Elbatex AG hazai képviseletének létrehozására és vezetésére. A képviselet kialakításával és hétéves vezetésével jelentős tapasztalatra tett szert a cégvezetés, a szervezetfejlesztés, a humánerőforrás-gazdálkodás, a marketing és a disztribúció területén.

Takács alapította az EBV Elektronika Kft.-t, amely később az 5 cégből álló Avnet EMG csoporttá bővült. Itt ügyvezető igazgatóként és regionális kereskedelmi vezetőként irányította tovább a félvezetők disztribúciójával és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó cégcsoportot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik