Pénzügy

Hernádi József a Sun ügyvezető igazgatója

A Sun Microsystems Kft. ügyvezető igazgatói posztját július 15-től Hernádi József, a cég korábbi általános ügyvezetőigazgató-helyettese, a Sun közép-európai regionális megoldásszállító üzletágának vezetője tölti be.












Hernádi József a Sun ügyvezető igazgatója 1



Hernádi József a Sun ügyvezető igazgatója 2
Hernádi József
Hernádi József a Sun ügyvezető igazgatója 3

Hernádi ügyfélcentrikus gondolkodásmódjának és tapasztalatának köszönhetően vált a vállalat magyarországi, később regionális vezetőségének meghatározó tagjává. A 35 éves szakember feladata ezentúl a Sun hazai leányvállalatának operatív irányítása lesz. A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának elvégzése után saját tulajdonú cégét vezette, majd az Unisoftware Kft.-nél lett projektvezető, később a T-Systems Unisoftware Kft.-nél a rendszerintegrációs ágazat vezetője.


Az új ügyvezető igazgató garantálja, hogy a Sun Microsystems a jövőben is követi a már bizonyítottan sikeres magyarországi piaci stratégiáját, amelynek jegyében az elmúlt három évben a vállalat innovatív szolgáltatási modellekkel (páldául Solaris és Java mesterkurzusok), komplex szoftverprojektekkel (Sun Identity Management bevezetések) erősítette piaci pozícióját az informatikai infrastruktúrát szállítók között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik