Pénzügy

HR-vezetőt váltott a HP

Június 1-jétől a HP Magyarország Kft. humánerőforrás-vezetője Kovács Krisztina lett. A korábbi vezető, Szilágyi Géza pedig regionális pozícióba lépett elő: a cég szolgáltatási üzletágának HR-jét irányítja a Közép- és Kelet-Európa (CEE) régióban.












HR-vezetőt váltott a HP 1



HR-vezetőt váltott a HP 2
Kovács Krisztina
HR-vezetőt váltott a HP 3

Kovács Krisztina a Pécsi Tudományegyetemen szerzett személyügyi-humán szervező diplomát, amit idén munkajogi szakokleveles tanácsadó képesítéssel egészít ki. Krisztina már 12 éve dolgozik a Hewlett-Packardnál különböző HR- és oktatási pozíciókban, ahol közel kilenc évet tevékenykedett regionális feladatkörökben. A HP Szolgáltatások regionális szakértői csapatában dolgozott négy évet, itt oktatási megoldások és nagyvállalati e-learning rendszerek megvalósítási projektjeiben vett részt a közép-kelet európai, a közel-keleti és afrikai régióban. Az elmúlt két évben a HP Szolgáltatási Üzletágának volt a HR-partnere, majd HR-genaralistája a magyar és a régió egyes leányvállalatainál. A belső HR-feladatok mellett a HP kiszervezési (outsourcing, near-shoring) üzleteiben projekteket vezetett itthon és Romániában. Tapasztalataira építve új munkakörében a HP Magyarország Kft. HR-támogatásának biztosítása lesz a feladata.













HR-vezetőt váltott a HP 1



HR-vezetőt váltott a HP 2
Szilágyi Géza
HR-vezetőt váltott a HP 3

A HP Szolgáltatási Üzletágának új regionális humánerőforrás-vezetője, Szilágyi Géza lett a Közép- és Kelet-Európa (CEE) régióban. Szilágyi a villamosmérnöki végzettsége mellett 1992-ben MBA diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Az informatikai szektorban fejlesztői, értékesítői és vezetői munkakörökben dolgozott. Ezt követően, ötéves HR-tanácsadói tapasztalattal gazdagodva, 1999-ben csatlakozott a Compaq Magyarország Kft. csapatához, a leányvállalat humánerőforrás-vezetőjeként. A fúziót követően a HP Magyarország Kft. humánerőforrás-vezetőjeként folytatta munkáját. Felelőssége az elmúlt két év során kibővült a HP adriai és balkáni leányvállalatainak HR irányátásával is. Új munkakörében feladata az üzletágspecifikus humánerőforrás-támogatás kialakítása és biztosítása lesz a teljes Kelet- és Közép-Európa régióban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik