Pénzügy

Támogatás háromszáznál több kisvállalkozásnak

admin
admin

2007. 06. 20. 15:24

A jelentős pályázói érdeklődésre tekintettel másfélszeresére emelkedik a mikrovállalkozások eszközbeszerzési pályázati kerete a közép-magyarországi régióban.

Az eredeti 800 millió forintról 1200 millió forintra emeli a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ama pályázat keretét, amely mikro- és kisvállalkozásoknak kínál támogatási lehetőséget eszközbeszerzéseik finanszírozásához március 1-je óta.


A kiíráson 1-10 millió forintra lehet pályázni egyszerűsített, normatív eljárás keretében. A szükséges önerő mértéke Pest megyében 70 százalék, Budapesten 75 százalék. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség várakozásai szerint a megemelt keret az eddig beérkezetteken kívül még a következő néhány héten beérkező pályázatok kielégítésére lehet elegendő, ezért egy hónapon belül a pályázati kiírás felfüggesztése, bezárása várható.


A most rendelkezésre álló adatok szerint ez a keret várhatóan több mint háromszáz közép-magyarországi mikro- és kisvállalkozás támogatására ad majd lehetőséget. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hasonló pályázat kiírását 2008-ban tervezi legközelebb.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.