Pénzügy

Szász Montenegróba igazol

admin
admin

2007. 05. 23. 14:35

A Crnogorski Telekom többségi tulajdonosa, a Magyar Telekom Szász Dánielnek, a T-Online Magyarország Zrt. pénzügyi vezérigazgató-helyettesének megválasztását javasolja a saját kezdeményezésére távozó Makai Bence utódjául a Crnogorski Telekom következő közgyűlésén.

Makai Bence, a Crnogorski Telekom Igazgatóságának elnöke nem hosszabbítja meg szerződését a 2006. évi pénzügyi beszámoló elfogadását követően. Megbízatási ideje alatt egyebek mellett sor került a vállalat első sikeres SOX megfelelőségi auditálására 2006 végén, a „T” márka bevezetésére a montenegrói távközlési piacon, és megteremtették a szélessávú csatlakozások országos kiterjesztésének és a 3. generációs mobilszolgáltatások bevezetésének feltételeit is.

Makai Bence utódját a montenegrói távközlési szolgáltató következő közgyűlése fogja megválasztani. A Magyar Telekom – többségi tulajdonosként – Szász Dánielnek, a T-Online Magyarország Zrt. pénzügyi vezérigazgató-helyettesének megválasztását javasolja a közgyűlésnek.

Szász Dániel 35 éves, közgazdász diplomával rendelkezik. Pályafutását a General Motors Csoportnál kezdte, ahol 1994-től különböző menedzseri és pénzügyi vezető pozíciókban dolgozott az Opel vállalatainál Magyarországon és Németországban. 2002-től a GM Daewoo Central and Eastern Europe ügyvezető igazgatói feladatát látta el, mielőtt a T-csoporthoz igazolt.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.