Pénzügy

Vezetőváltás a Gebrüder Weiss Kft.-nél

A logisztikai cég magyar leányvállalatának élére a magyarul is beszélő Thomas Schauer kerül március 1-jétől.

Az osztrák szállítmányozási és logisztikai szakember a konszernszintű feladatokat vállaló Alfred Gastgebet váltja a nemzetközi cég magyar leányvállalatának élén.

A 28 éves Thomas Schauer átfogó, sokéves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltatások területén. A szállítmányozási végzettségű szakember 1994 óta dolgozik a Gebrüder Weiss konszernnél, ahol alapos ismeretekre tett szert a nemzetközi közúti szállítmányozás operatív lebonyolításától kezdve az információtechnológiai projekteken át az értékesítési területig.

Az angolul kiválóan beszélő szakember 2002 októberében csatlakozott a magyar leányvállalat csapatához szállítmányozási kontrolling területen, 2003-ban pedig már a nemzetközi szállítmányozási terület vezetésére kapott megbízást. Időközben magyarul is megtanult, nyelvtudását folyamatosan fejleszti. Thomas Schauer nős, 2006-ban kötött házasságot magyar feleségével, akivel Szigetszentmiklóson telepedtek le.

Alfred Gastgeb – aki 2003 januárjától ügyvezetőként több mint 4 éven át irányította a Gebrüder Weiss Kft-t. – ez év végével visszatér Bécsbe, ahol a konszern International és Corporate Sales/Marketing vezetőjeként folytatja munkáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik