Pénzügy

Üzletfejlesztéstől a vezérségig

A tíz éve a cégnél dolgozó Szűcs Zoltán (37) korábban az üzletfejlesztési igazgatói pozíciót töltötte be a cégnél.

Ezentúl Szűcs Zoltán látja el a vezérigazgatói teendőket az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt.-nél. A szakember 1997-ben, tanácsadóként csatlakozott a vállalathoz, ahol egy év után vezető tanácsadóvá, majd menedzserré lépett elő. 2003-tól üzletfejlesztési igazgatóként ő felelt az AAM teljes üzleti tevékenységének koordinációjáért. Ezalatt számos tanfolyamon, továbbképzésen bővítette tudását, 2003-ban CMC (Certified Management Consultant – bejegyzett vezetési tanácsadó) minősítést szerzett.

„Célom, hogy az AAM hatékony és eredményes működésének biztosításával megőrizzük vezető szerepünket Magyarországon, mely egyúttal szilárd alapként szolgál nemzetközi terjeszkedésünk újabb állomásaihoz” – nyilatkozta előléptetése kapcsán Szűcs Zoltán. Az új vezérigazgató kinevezése után dr. Kornai Gábor, az AAM alapítója és korábbi elnök-vezérigazgatója a továbbiakban a vállalat elnökeként, elsősorban az AAM stratégiájára és jövőképére koncentrál. „Elértük azt a méretet, amelynél az elnöki és vezérigazgatói feladatokat célszerű kettéválasztani” – mondta az elnök.

Szűcs Zoltán matematika-fizika szakos tanárként diplomázott, majd elvégezte a Kossuth Lajos Tudományegyetem informatikai szakát. Pályáját tanárként kezdte, majd a rendőrségi informatika területén szerzett üzemeltetési és fejlesztési tapasztalatokat a hardverinfrastruktúra, illetve alkalmazások területén. Szabadidejében rendszeresen teniszezik, a téli hónapokban pedig szívesen keresi fel a sípályákat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik