Pénzügy

Új tanácsadási vezető a PwC-nél

admin
admin

2007. 01. 18. 10:53

David Wake-et bízták meg a tanácsadási szolgáltatási terület vezetésével a PricewaterhouseCoopers magyarországi irodáján belül.

A tanácsadási csoport a következő területeken nyújt professzionális tanácsadási szolgáltatásokat: üzleti tanácsadás, tranzakciós szolgáltatások, vállalatértékelés és stratégia, pénzügyi tanácsadás, ingatlan-tanácsadás és értékbecslés, EU-tanácsadás, valamint csalásfelderítési szolgáltatások. A szolgáltatási területen nyolc üzlettárs és igazgató, valamint több mint 70 szakértő dolgozik.

David Wake a cég üzlettársa, 1989-ben csatakozott a PwC-hez, majd 1995-ben került a budapesti irodához. Kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a tranzakciókkal, fúziókkal és felvásárlásokkal kapcsolatos tanácsadás területén, melyet nemcsak Magyarországon, hanem a régióban is kamatoztat. Emellett a magyarországi irodában a pénzügyi szolgáltatások iparág, valamint ezen a szektoron belül a tranzakciós szolgáltatások regionális felelős vezetője. Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik befektetőkkel és olyan ügyfelekkel történő közreműködésben, akik összetett üzleti problémáikra keresnek megoldásokat.

Az amerikai okleveles közgazdász a Texasi Egyetemen szerezte képesítését kitűnő eredménnyel. Szabadidejében lelkes természetfotós.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.