Pénzügy

Új vezetők a T-Online Magyarországnál

Új vezérigazgató-helyettest és ügyfélkapcsolati igazgatót neveztek ki a T-Online Magyarország Zrt.-nél.

2006. szeptember 1-jétől Horváth János tölti be a T-Online Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettesi munkakörét. A szakember 1996-ban diplomázott a Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi marketingkommunikáció szakán, ezt követően az IMC Graduate School of Business and Weatherhead School of Management nemzetközi MBA kurzusát végezte el. Jelenleg a University of Chicago Graduate School of Business Executive MBA programjának hallgatója.

Miután két évet dolgozott a Price Waterhouse Budapest Kft.-nél, a Citibank Rt.-nél helyezkedett el, ahol az elmúlt nyolc évben különböző pozíciókat töltött be vállalati, kis- és középvállalati és lakossági szegmenseken, üzleti, marketing- és értékesítési területeken. A pénzintézetnél töltött évei végén a lakossági értékesítési, majd lakossági hitelezési üzletágát vezetette, és ezt követően került a T-Online Magyarországhoz.

Magyar Gábor, a T-Online Magyarország Zrt. új ügyfélkapcsolati igazgatója a Miskolci Egyetem gazdaság-tudományi kar marketing szakának elvégzését követően a bankszférában kezdett dolgozni marketingmenedzserként, majd árelemző, később termékmenedzseri munkakört látott el a Matáv Rt.-nél. A T-Online Magyarországnál (illetve jogelődjeinél, a MatávNET Rt.-nél és az Axelero Rt.-nél) 2000 szeptemberétől tölt be különböző munkaköröket.

Mielőtt felkérték volna az ügyfélkapcsolati igazgatóság vezetésére, a közgazdasági elemzési osztályt irányította. Számára az új megbízatással járó váltás új kihívást jelent, ám ügyfélérzékenysége, eredményorientáltsága, átfogó üzleti ismeretei, dinamizmusa, elemzőképessége és a termékfejlesztésben szerzett tapasztalatai nagyban segítik, hogy a feladatot ellássa. Magyar Gábor a munkája mellett folyamatosan képezi magát: korábban az Egyesült Államokban tanult pénzügyi és vállalkozói ismereteket, majd hazánkban folytatott PhD-tanulmányokat közgazdaságtanból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik