Pénzügy

Új vezér az Euroexpert Holdingnál

admin
admin

2006. 09. 08. 18:03

Az Euroexpert Holding Zrt. cégcsoport bővülése miatt, 2006. szeptember 1-től ifj. Lengyel Tibor tölti be az újabb vezérigazgatói pozíciót.

Az új vezérigazgató feladat- és hatáskör megosztásban édesapjával, Lengyel Tiborral irányítja majd a cégcsoportot, aki 1995 óta a Holding elnök-vezérigazgatója.

Az új vezető munkája során az Euroexpert Holding Zrt. új és meglévő cégeinél (Euroexpert Audit Kft., Euroexpert Invest Kft., Euroexpert Távkönyvelési Kft., TVnet Kft., stb.) a feladatkörök – úgymint pénzügy, stratégia, marketing, emberi erőforrás-menedzsment és kommunikáció – centralizálását irányítja. Tervei között szerepel a Holding tevékenységi körébe illő új cégek létrehozása és felvásárlása is. Az informatikai szakember kinevezése mellett a TVnet Kft. ügyvezető igazgatói tisztségét továbbra is betölti.

Ifj. Lengyel Tibor 1979-ben született, 2004. május óta ügyvezető igazgatója a TVnet Kft.-nek. Kinevezését megelőzően az Euroexpert Holding Rt. informatikai koordinátora (1998-2003), később informatikai igazgatója (2003-2004) volt. Ifj. Lengyel Tibor nőtlen, angolul beszél és folyamatosan fejleszti nyelvtudását. Szereti a technikai újításokat, a sebességet és a gyors autókat, szabadidejében szívesen sportol (pl. fallabda, síelés). Jelenleg a Szent István Egyetem Pénzügyi szakán végzi tanulmányait, amelyet a TVnet-ben betöltött cégvezetői és új pozíciója miatt a későbbiekben fog folytatni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.