Pénzügy

Új vezető az AAM HR-részlegén

admin
admin

2006. 07. 17. 12:40

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. Kodák Dorottyát nevezte ki HR-vezetőjének.

A 26 éves szakember korábban az Alcoa móri divíziójának (AFL Hungary Kft.) alkalmazottja volt, ahol 2004 elejétől HR-generalistaként, majd csoportvezetőként dolgozott. Ez utóbbi munkakörében feladatai közé tartozott a személy- és munkaügyi csoport, illetve a toborzás-kiválasztási rendszer irányítása. Emellett felelt a vonatkozó törvényi szabályozások betartásáért, a humán terület külső és belső kommunikációjáért, a vállalaton belüli teljesítményértékelési rendszer koordinációjáért – mindezzel támogatva a vállalat mindennapi munkáját.

Kodák Dorottya a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézetének humán szervező szakán szerzett jeles minősítésű diplomát. Folyamatosan továbbképzi magát: jelenleg a Szegedi Tudományegyetem hallgatója az állam- és jogtudományi kar keretében szervezett munkaügyi szakjogász – munkaügyi szaktanácsadó képzésen. Emellett számos szakmáját érintő tréningen és továbbképzésen vett részt.

A szakember számára fontos a közösségi élet: alapító tagja volt a pécsi AEGEE-nek (L’Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe – Európai Hallgatók Egyesülete), részt vett számos alapítványi rendezvény lebonyolításában.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.