Pénzügy

Változások a Brau Union élén

admin
admin

2006. 06. 27. 12:32

A cégnél végrehajtott sikeres változtatások eredményeinek elismeréseként előléptetésben részesültek a Brau Union igazgatóságának tagjai.

A Brau, hogy igazgatóságának tagjai előléptetésben részesültek Az igazgatóság a cég működését nagymértékben javító intézkedéseket vezetett be, melyek következtében a pénzügyi eredmények jelentősen javultak. A termelékenység nőtt, a márka portfolió pedig erősödött, különösen a Heineken és Soproni márkák népszerűsége mutatott növekedést a magyar fogyasztók körében – közölte a Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., a Heineken Csoport tagja. Ennek elismeréseként Radovan Sikorskyt, a Brau Union jelenlegi pénzügyi igazgatóját 2006. július 1.-től a lengyelországi Grupa Zywiec pénzügyi igazgatójává nevezték ki. Odin Goedhart úr, a Brau Union jelenlegi műszaki és ellátási lánc igazgatója 2006. augusztus 14.-től a közép–európai régió műszaki és ellátási lánc igazgatója lesz. Az igazgatók utódait a Heineken Csoporton belülről választják ki a későbbiekben.

Alle Ypma, jelenleg a Brau Union vezérigazgatója, szerződése lejártával, 2006. október 1-jén nyugdíjba vonul. Utóda Michiel Egeler lesz, aki jelenleg az indonéziai Bir Bintang vállalat vezérigazgatója. A jelenlegi vezérigazgató 2006. október 1-ig felel a Brau Union működéséért, Michiel Egeler azonban már 2006. augusztus 14-én csatlakozik a vállalathoz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.