Pénzügy

Változások a Brau Union élén

A cégnél végrehajtott sikeres változtatások eredményeinek elismeréseként előléptetésben részesültek a Brau Union igazgatóságának tagjai.

A Brau, hogy igazgatóságának tagjai előléptetésben részesültek Az igazgatóság a cég működését nagymértékben javító intézkedéseket vezetett be, melyek következtében a pénzügyi eredmények jelentősen javultak. A termelékenység nőtt, a márka portfolió pedig erősödött, különösen a Heineken és Soproni márkák népszerűsége mutatott növekedést a magyar fogyasztók körében – közölte a Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., a Heineken Csoport tagja. Ennek elismeréseként Radovan Sikorskyt, a Brau Union jelenlegi pénzügyi igazgatóját 2006. július 1.-től a lengyelországi Grupa Zywiec pénzügyi igazgatójává nevezték ki. Odin Goedhart úr, a Brau Union jelenlegi műszaki és ellátási lánc igazgatója 2006. augusztus 14.-től a közép–európai régió műszaki és ellátási lánc igazgatója lesz. Az igazgatók utódait a Heineken Csoporton belülről választják ki a későbbiekben.

Alle Ypma, jelenleg a Brau Union vezérigazgatója, szerződése lejártával, 2006. október 1-jén nyugdíjba vonul. Utóda Michiel Egeler lesz, aki jelenleg az indonéziai Bir Bintang vállalat vezérigazgatója. A jelenlegi vezérigazgató 2006. október 1-ig felel a Brau Union működéséért, Michiel Egeler azonban már 2006. augusztus 14-én csatlakozik a vállalathoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik