Pénzügy

Országos HR Benchmark Felmérés készül

admin
admin

2006. 06. 21. 11:48

Országos online kérdőíves felmérést készítenek a HR különböző területein alkalmazott eszközök, módszerek bevezetésével, működtetésével kapcsolatos hazai tapasztalatokról.

Országos HR Benchmark Felmérést szervez a HR Portal, valamint a HR Mesterkurzus®-t szervező Pepper Rt. és a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF), illetve a Lotz Károly Kulturális Alapítvány. Az online kérdőíves felméréssel a HR különböző területein alkalmazott eszközök, módszerek bevezetésével, működtetésével kapcsolatos hazai tapasztalatokat (benchmark) kívánják összegyűjteni, mellyel egy HR alapkutatást szeretnének megalapozni.

Az online kérdőívet kitöltők a kiértékelést és feldolgozást követően igény esetén megkapják a felmérés összefoglalóját, a teljes és részletes tanulmány pedig kedvezményesen megvásárolható lesz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.