Pénzügy

Nemzetközi szerepben a McDonald’s magyar vezetője

2006. április 1-től Lakatos Tibor lett a McDonald’s nyugati régiója ellátási hálózatának igazgatója.

Lakatos Tibor a McDonald’s hazai történelme során az első, aki nemzetközi igazgatói kinevezést kapott: jelenleg 9 ország (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szerbia, Macedónia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria) tartozik ellenőrzése alá.

A szakember 1990-ben csatlakozott a vállalathoz: előbb a pénzügyi és számviteli osztályon tevékenykedett, majd átkerült a beszerzési osztályra, ahol annak vezetője, majd az egész ellátási hálózat igazgatója lett. Munkáját többször is elismerte a vállalat: 2001-ben McDonald’s Press On Award, 2002-ben McDonald’s President Award kitüntetést kapott. A szakember alapította a hazai McCafe kávéházláncot, amit 2006 áprilisáig vezetett. 2005 márciusától a McDonald’s közép-európai kávé stratégiájának irányítója, jelenleg is a McCafe projekt vezetője. A

41 éves szakember a Gödöllői Agrártudományi Egyetem elvégzése után a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Külgazdasági Karán szerzett diplomát. Lakatos korábbi feladatait Papp Zoltán senior ellátási hálózat manageri pozícióban vette át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik