Pénzügy

Új IT-üzletágvezető a Samsungnál

admin
admin

2006. 06. 02. 16:13

Németh László a Samsung Electronics Magyar Zrt. új IT-üzletágvezetője.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. 2006 márciusában nevezte ki, az akkor üresen álló IT-üzletágvezetői pozíció első emberévé. Az új vezető feladata többek között az IT üzletág menedzsmentje, ahol a CRT és LCD monitorok, a periféria, valamint a HDD és ODD termékek, illetve a nyomtató és kellékanyagok koordinációját látja el. Szintén Németh felelősségi körébe tartozik a 7 sales specialista és a marketing specialisták irányítása.

Németh László az Ingram Micro Magyarország Kft. Volume Üzletágának termék marketing igazgatói posztjáról érkezett a Samsung IT-üzletágának élére. Közel 10 éves szakmai tapasztalat segíti majd munkájában a kereskedelmi, értékesítési és a marketing területeken. Németh László az Euro Contact Business School – Hatékony Menedzser Kurzusát végezte el 2005-ben, majd 2006-ban szerezte diplomáját a Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Humánerőforrás Menedzser Szakán.

Első munkahelyén az Effective Mode-nál 1994-ben kezdett nagykereskedelmi ügyintézőként, majd a Telesales csapat csoportvezetőjeként töltött el három évet CHS Magyarország Kft-nél.
1998-ban folytatta pályafutását a Professzionál Kft-nél, ahol az IBM PC-k és Szerverekért felelős értékesítési menedzserként dolgozott. 1999 februárjában az Ingram Micro Magyrország Kft.-hez csatlakozott, ahol egészen 2006 februárjáig tevékenykedett. Első munkakörében értékesítési és partnerkapcsolati menedzser volt, majd termékmarketing menedzserként gyártói és partneri kapcsolattartás, valamint a marketing tervek implementálása voltak a legfontosabb feladatai.

2003 tavaszától a Periféria és Monitor Üzletág igazgatója lett, ahol a termékmenedzserek vezetéséért és 12 gyártó képviseletéért felelt. Németh László 2005 októberétől lett az Ingram Micro Volume Üzletágának termék marketing igazgatója, 7 termékmenedzser és 22 gyártó képviseletét koordinálta.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.