Pénzügy

Új divízióvezető a Greptonnál

Sükösd Balázs 2006 májusától vezeti a Grepton Informatikai Zrt. MultiSigno elektronikus aláíró és ellenőrző alkalmazás divízióját.

A 36 éves szakember rendszerszervező mérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán szerezte, 1995-ben. Jelenlegi pozícióját megelőzően, 2004–2006. között termékértékesítési üzletág-igazgatóként dolgozott a Kopint-Datorg Zrt.-nél, 2000-től 2003-ig pedig az E-Group Magyarország kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be. Jelenlegi feladata a MultiSigno üzletág vezetése, így a szoftvermegoldás fejlesztése és a termék értékesítése tartozik az irányítása alá. Szakmai pályája a kezdetektől az e-ügyintézés és az e-aláírás köré épül. Meghatározó szereplője az elektronikus magánnyugdíj-bevallás, illetve az első elektronikus számlarendszerek megvalósításának.

Sükösd Balázs nőtlen, angolul és németül beszél. A Magyar Elektronikus Aláírás Szövetségnek (Melasz) és a Magyar Vitorlás Szövetség Elnökségének a tagja. Szabadidejét főként vitorlázással tölti, egyike a magyar földkerülő vitorlázóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik