Pénzügy

Új vezér az Inter-Európa Bank élén

admin
admin

2006. 05. 10. 15:50

Az Inter-Európa Bank Rt. rendkívüli közgyűlése a mai napon elfogadta dr. Luigi Mastrapasqua vezérigazgató mandátumáról való lemondását, és a mai nappal egyúttal 3 éves időtartamra a Bank Igazgatóságának új tagjává választotta dr. Andrea Rigonit.

Az 50 éves szakember 2003 januárjától az Inter-Európa Bank tulajdonosánál, a Sanpaolo IMI csoportnál a bankcsoport adóbeszedési tevékenységét (Business Collecting) irányító Gest Line Rt. vezérigazgatójaként dolgozott.

Ezt megelőzően 2000 novemberétől 2002-ig az Italfondiario Rt. vezérigazgatói tisztét töltötte be, azzal az elsődleges megbízatással, hogy megtervezze és irányítsa az akkori Istituto Italiano per il Credito Fondiario (Olasz Földhitel Intézet) vállalatszerkezetének átalakítását. Vezérigazgatói minőségében tagja volt a vállalat Igazgatósági Tanácsnak és Végrehajtó Bizottságának. 1994-től 2000 októberéig a Ferrovie dello Stato Rt. (Olasz Államvasutak) csoporton belül különböző felsővezetői beosztásokat töltött be.

Andrea Rigoni jelenleg is tagja a CNC Rt. (Consorzio Nazionale di Concessionari – Koncessziornáriusok Országos Egyesülete) Igazgatóságának, az Ascotributi (Adóbeszedők Szakmai Egyesülete) Elnökségének és Igazgatósági Tanácsának, valamint az olasz Országos Könyvvizsgálói Kamarának.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.