Pénzügy

Szerdán indul a Műegyetemi Állásbörze

Április 26-án és 27-én kerül megrendezésre a Műegyetemi Állásbörze, ahol 210 vállalt közel 3500 állásajánlattal várja majd a munkát kereső fiatalokat reggel 10 órától délután 5-ig a BME Központi épületében.

Az állásbörzén műszaki, gazdasági, informatikai, pénzügyi, természettudományi, bölcsészettudományi és jogi diplomások is találhatnak állásajánlatot Vidékről is érkeznek pályakezdők a rendezvényre. Dunaújvárosból, Kecskemétről, Miskolcról és Pécsről külön buszok indulnak a rendezvényre.A szervezők 9-10 ezer látogatóra számítanak.

Az állásbörze keretében az álláskeresők próbainterjúkon vehetnek részt, amelyeken kiválasztási szakemberek „elemzik” az interjúzó viselkedését, előnyös és javítandó megnyilvánulásait, tanácsokat adnak; grafológiai elemzésre is lehetőség nyílik; logikai játékok, előadások, egyéni és csoportos tanácsadás, valamint számos egyéb, a felkészülést, elhelyezkedést segítő program várja az érdeklődőket. A kiállító cégek egy része a rendezvény két napján vállalati prezentációk keretében ismerteti tevékenységét. Az érdeklődők itt alaposabban megismerhetik a vállalatot, ahová pályázni szeretnének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik