Pénzügy

Kornait választották a VTMSZ alelnökévé

A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége dr. Kornai Gábort, az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. elnök-vezérigazgatóját választotta újra alelnökévé.

Kornai megalakulása óta aktív tagja a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ), már a szervezet első stratégiájának megalkotásában is részt vett. A szövetségen belül több fontos pozíciót töltött már be, ez év márciusában másodszor választották a VTMSZ alelnökévé.

Kornai Gábor a Marx Károly Tudományegyetemen diplomázott általános közgazdászként, majd később ugyanitt doktorált ökonometriából. 1994-ben alapítója és egyben elnök-vezérigazgatója az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt.-nek. Számos szakmai szervezetben végez tanácsadói munkát, így tagja többek között az ELTE Gazdasági Tanácsának, és az Infopark Alapítvány kuratóriumának.

A szakember oktatótevékenységet is folytat: 2001 óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán a vezetési tanácsadás tanszék vezetője, tiszteletbeli docens, ahol évente több száz fiatalt készít fel a vezetési tanácsadói hivatásra. Több mint tíz éve birtokosa a nemzetközi CMC (Certified Management Consultant – Bejegyzett Vezetési Tanácsadó) címnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik