Pénzügy

Dr. Mérő László lett a Winsdom kutatási igazgatója

admin
admin

2006. 03. 31. 11:27

A Winsdom Tanácsadó és Kutató Zrt. új vezetővel erősítette csapatát: a kutatási igazgatói posztot dr. Mérő László tölti be.

Dr. Mérő László feladata a Winsdom szakértői tevékenységeinek hátterében álló tudományos kutatási munkálatok irányítása, illetve a cég stratégiai irányainak meghatározásában való közreműködés. Ebben a minőségében elnöki tanácsadói szerepet is betölt a vállalatnál.

A szakember tudományos kutatói és egyetemi oktatói múlttal és gazdasági, céges tapasztalatokkal egyaránt rendelkezik. Jelenleg is az ELTE Gazdaságpszichológiai Szakcsoportjának professzora. Eredetileg matematikus, majd a műszaki tudományok kandidátusa. Oktatott tárgyai többek között: emberi gondolkodás és döntés, gazdaságpszichológia, játékelmélet. A szélesebb közönség számára írt könyvei eddig összesen hét nyelven jelentek meg, a „Mindenki másképp egyforma” című könyve elnyerte „Az év tudományos könyve Németországban 1999-ben” díjat. A gazdasági evolúcióról és gazdaságpszichológiáról írt könyve „Az élő pénz” címen jelent meg 2004-ben.

A gazdasági életben a mostani, kutatási igazgatói pozíciót megelőzően a Phone2Play Számítástechnikai Fejlesztő Rt. ügyvezető igazgatójaként dolgozott. A cég társalapítójaként részt vett 11 mobiltelefonos játék kifejlesztésében. Korábban az Androsoft Szoftverfejlesztő Rt. ügyvezető igazgatójaként a Rubik’s Game című játék CD-kifejlesztésében tevékenykedett. Ezt megelőzően pedig az Intellrobot Számítástechnikai Kft. ügyvezetőjeként a Vérmérleg hardver-szoftver, illetve hét számítógépes játék kifejlesztését irányította.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2013. február 14.
Egy recepciós munkatárs a Microsoft Magyarország Kft. székházában, a főváros II. kerületében, a Graphisoft parkban 2013. február 14-én. A magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. tavaly decemberben kötött stratégiai együttműködési megállapodást.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.