Pénzügy

Nemzetközi szerepben a Budapest Bank vezetői

Az elmúlt időszakban a Budapest Bank (GE Money Bank) több vezető beosztású munkatársa került nemzetközi vezetői szerepkörbe, és kapott ezzel együtt új felelősségi területeket.

Csordás Zoltán 2003 óta irányítja a Budapest Bank vállalati üzletágának kockázatkezelését. Az idei év első negyedévétől a GE Consumer Finance kelet-közép-európai régiójának vállalati kockázatkezelésért felelős vezetőjeként tevékenykedik tovább. Új pozíciójában a GE Consumer Finance Párizsban létrehozott kelet-európai régióközpontjának munkatársa lett.

Fatér Gyula a 2000. év óta irányítja a mára több mint 300 milliárd forintos vagyont kezelő Budapest Alapkezelő Rt-t. Jelenlegi feladatai mellett a GE Consumer Finance befektetési tanácsadási stratégiájának kelet-közép-európai regionális bevezetésével foglalkozik majd. 2004 novembere óta a Budapest Bank igazgatótanácsának tagja.

Rolek Ferenc, aki 1992 óta tevékenykedik a GE magyarországi szervezetében, az év elejétől a GE Consumer Finance dél-nyugat-európai régiójáért felelős emberierőforrás-vezetőjeként folytatja szakmai karrierjét Párizsban. E nemzetközi posztra való kinevezése előtt Rolek úr a Budapest Bank vezérigazgató-helyetteseként a bank emberierőforrás-vezetője volt. A bank vezérigazgató-helyettesi, valamint igazgatótanács-tagi tisztségét a betöltött új nemzetközi pozíciójában is ellátja.

Vértes Tünde 2000 óta compliance vezetőként biztosítja, hogy a Budapest Bank tevékenysége minden szempontból megfeleljen az európai uniós, valamint a hazai jogi és pénzügyi szabályozó hatóságok által támasztott feltételeknek. A Budapest Banknál működtetett compliance program sikere alapján Vértes Tünde 2005-től a GE Consumer Finance közép- és kelet-európai régiójának compliance vezetője (a régió országai Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Oroszország és Törökország).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik