Pénzügy

HR Kompetencia Network alakult

HR Kompetencia Network címen új kezdeményezés indult a vezetés humán erőforrás-fejlesztéssel foglalkozó szakemberei részére, a szervezet– és a személyzetfejlesztés területén.

A HR Network célja, hogy lehetőséget biztosítson különböző szakterületeken dolgozó vezetők számára, hogy kicserélhessék tapasztalataikat és véleményüket a vezetés és a szervezetfejlődés – elsősorban humán értékeket és szemléletet érintő – kérdéseiben. A nemrég indult kezdeményezéshez rövid idő alatt ezidáig mintegy 70 olyan HR szakember és vállalatvezető csatlakozott, akik szívesen osztják meg tudásukat és szakmai tapasztalataikat más kollégákkal, illetve igényt tartanak arra, hogy saját személyüket és szakmai tudásukat folyamatosan, a nemzetközi szintnek, a modern módszereknek és a legújabb fejleményeknek megfelelően továbbfejlesszék. A HR Kompetencia Network-ben való részvétel HR munkatársak részére díjmentes.

A Network regisztrált tagjai rendszeres tájékoztatást kapnak aktuális rendezvényekről, hazai- és nemzetközi konferenciákról, megvitathatják hazai és külföldi szakemberekkel, illetve egymással a vezetés- és szervezetfejlődés humán rendszerszemléletű kérdéseit. Ezen kívül részt vehetnek a tervezett rendezvények szakmai tartalmának kialakításában, és lehetőségük van saját előadások megtartására és szakmai anyagaik közzétételére, illetve a szervező, a Dr. Bodó Tréning Kompetenciaműhely rendezvényein esetenként meghatározott mértékű kedvezményben részesülnek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik