Pénzügy

Megújuló Synergon-vezetés

A Synergon Informatika Rt. igazgatósága a 2006. március 2-án tartott ülésén arról határozott, hogy az eddig egy személy által ellátott vezérigazgatói és csoport szintű vezérigazgatói feladatkörök a korábbi terveknek megfelelően ezentúl személyi szinten is kettéválnak: a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatói pozíciója mellett önállóan betöltésre kerül a Synergon-csoport vezérigazgatói tisztsége.

Az igazgatóság a Synergon-csoport vezérigazgatójának Radnóty Zoltánt, a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatójának dr. Tóth Zsoltot egyhangú döntéssel nevezte ki. Ezzel párhuzamosan Száray Loránt vezérigazgatói kinevezése 2006. április 18-i hatállyal közös megegyezés alapján megszűnik.

Radnóty Zoltán három éven keresztül volt igazgatósági tag a kelet-közép-európai régió különböző országaiban működő vállalatoknál.

Dr. Tóth Zsolt Jelentős multinacionális társaságok hazai leányvállalatainak informatikai igazgatójaként, illetve ügyvezetőjeként széles körű tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítás és az informatikai ágazat területén egyaránt. 2004-ben GE European Operations Services CIO-jaként elnyerte a Vezető Informatikusok Szövetsége által adományozott az „Év Főinformatikusa” címet.

Az igazgatóság a személyi döntésekkel egyidejűleg megerősítette a Synergon-csoport stratégiáját. A társaság a régió egyik vezető rendszerintegrációs vállalata kíván lenni, aminek érdekében a következő időszakban mind organikusan, mind további akvizíciók végrehajtásával jelentős növekedést céloz meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik