Pénzügy

Új kinevezések az Euro-Phoenixnél

Az Euro-Phoenix Pénzügyi Tanácsadó Kft.-nél Apáthy Ervint és Kisvári Jánost igazgató-helyettessé, Ladislav Fábián pedig IT menedzserré nevezték ki.

A bővítést a tanácsadó cég a regionális hálózat további bővülésének stratégiájával indokolja. E stratégia keretében nyílt meg az elmúlt évben az Euro-Phoenix isztanbuli irodája.
Apáthy Ervin feladata az lesz, hogy felépítse az Euro-Phoenix regionális pénzügyi szektorral kapcsolatos üzletfejlesztési tevékenységét. Apáthy korábban a GE Capital Healthcare Financial Services kelet-európai finanszírozási vezetőjeként dolgozott, azt megelőzően pedig a Budapest Bankban töltött be vezető pozíciót.

Kisvári János az Euro-Phoenix információ technológiai és telekommunikációs iparággal kapcsolatos regionális üzletfejlesztési tevékenységét vezeti. Kisvári korábban a ZTE üzletfejlesztési igazgatójaként, azt megelőzően pedig a Magyar Telekom Marketing stratégiai és üzletfejlesztési osztályának vezetőjeként dolgozott.

Ladislav Fábián feladata az Euro-Phoenix regionális IT rendszerének kiépítése lesz. Fábián közel húszéves tapasztalattal rendelkezik vállalatok számítógépes és IT rendszereinek kiépítésében és működtetésében. Többek között saját vállalata keretében szlovákiai kórházak informatikai rendszereinek tervezésével és üzemeltetésével foglalkozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik