Pénzügy

Új kereskedelmi igazgatók a Lenovónál

admin
admin

2006. 01. 17. 15:51

Lukács Anita a a végfelhasználói, Barcsi Miklós a viszonteladói üzletág kereskedelmi igazgatói posztját tölti be januártól a Lenovo Magyarországnál.

Lukács Anita a Külkereskedelmi Főiskola áruforgalmi szakának elvégzését követően 1991 augusztusától 2005 augusztusáig az IBM Magyarországi Kft. PC-üzletágánál dolgozott. Itt öt éven át a kiemelt partnerekkel való kapcsolattartásért és a projektek kezeléséért volt felelős. 1996-tól három évig az IBM által kiajánlott nagy tenderekkel foglalkozott, míg 1999-től 2003-ig a direkt üzletág megteremtése volt feladata. Ebben a munkakörben kiemelt szerepet kapott a nemzetközi ügyfelek feltérképezése és kezelése, vásárlásaik felfuttatása.

2005. augusztus 1-től csatlakozott az IBM PC-üzletágából létrejött Lenovo Magyarország csapatához, ahol az elsősorban banki és biztosítási fókuszú, helyi és nemzetközi ügyfelek területén tevékenykedett. Lukács január 1-jétől végfelhasználói üzletág kereskedelmi igazgatói posztot tölti be.

Barcsi Miklós a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola befejezése után az Olivetti magyarországi leányvállalatánál kezdte meg pályafutását kereskedelmi képviselőként. Ezt követően a Xerox Magyarország Kft.-hez csatlakozott, ahol egy akkor indult új terület, az asztali nyomtatók értékesítésével foglalkozó üzletág vezetője lett.

1999-ben szerződött az IBM Magyarországi Kft.-hez, ahol számos, a partneri értékesítés köréhez kapcsolódó munkakör után 2001-ben a személyi számítógép üzletágnál a nagykereskedelmi partnerekért lett felelős. 2005 augusztusától ő is a frissen alakult Lenovo Magyarországhoz került, ahol 2006. január 1-jétől a viszonteladói üzletág kereskedelmi igazgatói posztot tölti be.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.