Pénzügy

Új igazgató a British Airwaysnél

A British Airways Anna Chmelíkovát nevezte ki magyarországi, cseh és szlovák képviseleti irodája értékesítési igazgatójának.

Január 2-i hatállyal Anna Chmelíková tölti be a British Airways magyarországi, cseh és szlovák irodájának értékesítési igazgatói posztját. A 34 éves szakember az értékesítési terület mellett az adott országok marketingtevékenységét is igazgatja majd. Az új vezető legfontosabb feladatai közé a British Airways piaci pozíciójának regionális szintű erősítése és a légitársaság értékesítési tevékenysége hatékonyságának növelése tartozik. Anna Chmelíková a regionális és helyi szintű kereskedelmi, marketing- és kommunikációs tevékenységek irányításáért felelős.

Anna Chmelíková öt éve dolgozik a British Airwaysnél. Pályafutását Marketing Executive pozícióban kezdte Csehországban. Később a légitársaság Közép-Kelet Európáért, valamint a keletmediterrán térségért felelős regionális marketingkoordinátor pozícióját töltötte be. Mielőtt megkapta magyarországi kinevezését, Anna Chmelíková a British Airways cseh és szlovák képviseletének közös értékesítési igazgatója volt. Széles körű tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik a légitársaság kereskedelmi és marketingtevékenységének irányítása terén, mivel korábbi pozícióiban már számos páneurópai kampány megvalósítását irányította és felügyelte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik