Pénzügy

Új vezető partner a Deloitte adóosztályán

admin
admin

2006. 01. 06. 09:53

2006. január 1-jétől dr. Oszkó Péter a Deloitte Rt. adóosztályának új vezetője.

A 32 éves szakember Gerald Lambert helyét veszi át, aki 2006. januártól a Deloitte Adriatic országcsoport (Horvátország, Szlovénia, Bosznia) adórészlegét irányítja.

Oszkó 2 évvel ezelőtt csatlakozott a Deloitte adóosztályához, szakterülete a közvetett adók és a nemzetközi adózás mellett az akvizíciós ügyletek adótervezése, a pénzügyi és lízingügyletek, ingatlanberuházások adójogi véleményezése. Emellett tapasztalatokkal rendelkezik adójogi jogviták bonyolításában, adózók jogorvoslati jogainak hathatós érvényesítésében.

Oszkó Péter karrierjét a KPMG budapesti irodájában kezdte. 2000 nyarától 2001 tavaszáig Londonban szerzett nemzetközi munkatapasztalatokat, ahol egy nemzetközi tanácsadó csapat tagjaként a legfontosabb multinacionális pénzügyi intézeteket látta el adótanácsokkal. Mielőtt a Deloitte-hoz csatlakozott volna, 3 éven át vezette a Freshfields Bruckhaus Deringer ügyvédi irodahálózat magyarországi irodájának adótanácsadó részlegét.

A jogi diplomával és szakvizsgával, brókervizsgával és adószakértői képesítéssel rendelkező Oszkó a Deloitte legfiatalabb partnere. Munkája mellett 1998 óta az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán külső oktatóként adószabályozással kapcsolatos ismereteket tanít. Angolul és franciául is folyékonyan beszél.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.