Pénzügy

Regionális pozícióban a HP Magyarország HR igazgatója

admin
admin

2005. 11. 03. 11:13

November 1-jével Szilágyi Géza - eddigi országos HR vezető - hatásköre kibővült az európai feltörekvő piacokéval.

A szakember jelenlegi munkakörének betöltése mellett átveszi Dietmar Eglhofer feladatkörét is, vagyis a horizontális HR menedzsmentet az feltörekvő piacok (EEM) régióján belül (Románia, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia-Montenegró és Macedónia). Az új hatáskörrel Szilágyi Géza a magyarországi igazgatósági tagság mellett az EEM régióbeli igazgatóság tagjává is vált.

Szilágyi Géza 1999-től először a Compaq Magyarország, majd a HP-Compaq fúziót követően, 2002. májusától a Hewlett-Packard Magyarország humán erőforrás igazgatója. A szakember feladatköre 2005. május 1-től jelentősen kibővült: A magyarországi pozíció ellátása mellett egyidejűleg a HP Közép- és Kelet-Európát, Oroszországot és a FÁK államokat, Afrikát és a Közel Keletet magába foglaló ISE régió belső szolgáltató területein dolgozó munkatársak HR vonatkozású ügyeinek koordinálásáért is felelős. Tagja a vállalat 7 fős regionális humán erőforrás vezetőségének.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.