Pénzügy

Új senior manager az Ernst & Youngnál

admin
admin

2005. 11. 02. 11:35

Moggy McIntyre személyében Ausztráliából új senior manager csatlakozott a magyarországi Ernst & Young tanácsadó csapatához.

A szakember fő tevékenységi köre hazánkban a változásmenedzsment – és a folyamatfejlesztési szolgáltatások lesznek. Ez jól illeszkedik korábbi, ausztráliai tapasztalatához, ahol ezen területek vezetőjeként dolgozott. Moggy nemzetközi gyakorlattal rendelkezik a program- és projektmenedzsment, a nyereségoptimalizálás, valamint a fenntartható fejlesztések terén is.

Moggy McIntyre 2003-ban csatlakozott az Ernst & Younghoz. Tanácsadói karrierjét 5 éven keresztül egy másik Big4 cégnél alapozta meg különböző iparágakban vállalati és kormányzati oldalon egyaránt. Ezt megelőzően 10 évet töltött a légi közlekedésnél, illetve 8 évet az olaj- és földgáz iparban különböző vezetői pozíciókban.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.