Pénzügy

Női vállalkozókat képeznek állami pénzen

admin
admin

2005. 07. 18. 15:16

A Nemzeti fejlesztési terv keretében meghirdetett pályázatra jelentkezhetnek női vállalkozók, akik szeretnék stabilabbá tenni vállalkozásukat. Az ingyenes képzésre augusztus 15-ig lehet pályázni.

Augusztus 15-éig jelentkezhetnek azok a női vállalkozók a munkaerő-piaci helyzetük javítására kiírt pályázatra, akik szeretnék stabilabbá tenni meglévő üzleti vállalkozásukat – közölte Szemler Géza, a Budapesti Politechnikum Alapítány programvezetője.

Az Európai Unió társfinaszírozásában, az Európa-terv keretében megvalósuló programban egyebek között a vállalkozások indítását, a meglévők fejlesztését, üzleti tervek készítését tanítják.

A programvezető úgy vélekedett, hogy a vállalkozások jó része nem tervszerűen dolgozik, kevésbé ismerik az üzleti tervek készítésének fontosságát, ami a kiszámíthatóságot, a stabilitást biztosítja. A 1,5 hónaposra tervezett képzést háromhavonta klubrendezvények követik, ahol a képzésben résztvevők folytathatják szakmai tudásuk gyarapítását.

Az Nemzeti fejlesztési terv Humánerőforrás-fejlesztési operatív program (HEFOP) keretében kiírt pályázatra jelentkező női vállalkozók részére szeptember elején indul az ingyenes képzés.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.