Pénzügy

Idegen nyelvű történelemérettségiket tartanak szombaton

Az idegen nyelvű történelem emelt és középszintű írásbelikkel folytatódnak ma tíz órakor a kétszintű érettségik, a vizsgákat új tételekkel szervezik meg.

Az oktatási tárca közlése szerint az angol, német, francia, szlovák, szerb, román, horvát nyelvű közép- és emelt szintű történelem írásbeli érettségi vizsgák tételbontásának időpontja: reggel 9 óra. A hét idegen nyelvből összesen 721-en adnak számot tudásukról. A tételeket a főváros területén működő vizsgaszervező intézményeknek a fővárosi közigazgatási hivatal megbízott munkatársai adták át a vizsgáztató intézményben szombaton reggel 6 és 8 óra között.

A megyeszékhely városokban működő vizsgaszervező intézmények az illetékes megyei rendőr-főkapitányság ügyeletén vehetik át az új érettségi írásbeli tételeket szombaton reggel 7 és 8 óra között. A nem megyeszékhelyeken, azaz Tata, Zirc, Gyönk, Baja, Gyula, Hódmezővásárhely, Gödöllő, Pilisvörösvár településeken működő vizsgaszervező intézményeknek a Belföldi Állami Futárszolgálat megyei munkatársai adták át a vizsgáztató intézményben az érettségi írásbeli tételeket szombaton reggel 7 és 8 óra között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik