Gazdaság

Innováció és biztonság az ASUS új üzleti laptopjaiban

Fedezd fel az ASUS új, AI-támogatott laptopjait a modern üzleti igényekhez igazítva.

A modern üzleti világban elengedhetetlen egy megbízható és hatékony laptop használata. 2024-ben jelentős változások történtek a hordozható számítógépek piacán, mivel a mesterséges intelligencia (AI) egyre nagyobb szerepet játszik nemcsak a szoftveres, hanem a hardveres megoldásokban is. Ezért fontos, hogy akik céges laptopjuk vagy akár az egész vállalati géppark frissítését tervezik, figyelmet fordítsanak az új technológiákra és megalapozzák a következő évek hatékonyságát.

Asus

Az ASUS ExpertBook sorozata folyamatosan igazodik a változó piaci igényekhez. Az új ExpertBook B5 modellek, a 14 hüvelykes (B5404) és 16 hüvelykes (B5604) verziók, kiváló példái ennek. Tervezésük során a mérnökök a produktivitást helyezték előtérbe, számos biztonsági és kényelmi funkcióval kiegészítve a modern hardvereket. Ezek a modellek széleskörű támogatást nyújtanak a mesterséges intelligenciának, így még hatékonyabbá téve a felhasználókat.

Az ExpertBook B5 rendkívül könnyű, hiszen teljesen fémből készült váza mindössze 1,29kg és 18,9mm vékony, így kifejezetten hordozható és elegáns. A benne található akár Intel® Core™ Ultra 7-es processzor és NVIDIA® GeForce RTX 2050-es grafikus egység mellé akár 64GB gyors DDR5 memóriával és Dual-SSD RAID támogatással is elérhető, akár 2TB kapacitásig, így bármilyen feladatot könnyedén elvégez.

Az üzleti eszközöknél alapvető fontosságú az adatbiztonság és a megbízhatóság. Az ExpertBook B5 több biztonsági funkcióval is rendelkezik, hogy ezeket az elvárásokat teljes mértékben kielégítse. Például ujjlenyomat-érzékelővel és Full HD IR kamerával az arcfelismeréshez és ujjlenyomatos bejelentkezéshez, valamint Smart Card kártyaolvasóval a fizikai hitelesítéshez. A modellek megfelelnek a MIL-STD-810H szabványoknak, garantálva a tartósságot és hosszú élettartamot, így a felhasználók nyugodtan használhatják őket az irodában, otthon vagy útközben is.

A hardver és a szoftver tökéletes összhangja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén eligazodjanak az AI világában, így növelve a produktivitást. A dedikált Copilot gomb segítségével a Microsoft asszisztense mindig készen áll az alkotásra, az adatok összegzésére vagy a háttérmunka elvégzésére. Az AI-konferencia funkciók, mint az AI-alapú zajcsökkentő mikrofon, a távoli térfelvételek és az AI-fejlesztett kamera, kiváló audiovizuális élményt és gördülékeny megbeszéléseket biztosítanak.

Az új ASUS ExpertBook modellek az előrelátó üzleti személyek számára készültek, hogy bárhol kapcsolatban maradhassanak, biztonságban és hatékonyan érjék el üzleti sikereiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik