Gazdaság

Fontos teendőjük lehet a vállalkozásoknak az éves adóbevallás után is!

Raiffeisen
Raiffeisen
A beszámolók elkészítésével egyidejűleg érdemes áttekinteni a vállalkozás banki költségeit is, a hitelintézetek a piacon ugyanis most nagyon kedvező ajánlatokat kínálnak.

A Raiffeisen Banknál például 0 forintos számlavezetési díjat kínáló vállalkozói számlacsomag-ajánlatokból lehet választani. Ezek a számlák ráadásul online, bárhonnan megnyithatóak, nem szükséges személyesen bemenni a bankfiókba. Külön előny, hogy 2024.06.30-ig a Raiffeisen Bank ATM-jeiben díjmentes a forint készpénzbefizetés is a vállalkozói számlacsomagokhoz kapcsolódóan.

Az első évben azok a vállalkozások, akik a Raiffeisen Banknál nyitnak vállalkozói számlát feltétel nélkül vehetik igénybe a havi 0 forintos számlavezetési díjat és a kedvezményes, bankon kívüli elektronikus forint átutalás lehetőségét – amennyiben 2024.08.31-ig nyitják meg új vállalkozói számlájukat.

A Raiffeisen Banknál négyféle „Aktív” számlacsomagot kínálnak az újonnan vállalkozói számlát nyitó ügyfeleknek. Számos digitális banki szolgáltatást is biztosítanak, ideértve az innovatív bankkártyaelfogadás lehetőségét is. A pénzforgalomhoz (elektronikus forint átutalások, készpénz felvétel forintban és ATM forint befizetések) kapcsolódó díjak nagy része is 0 forint, vagy jelentős kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások.

A bankkártyák digitalizálása immár üzleti kártyáknál is elérhető, így telefonjával már vállalkozói számlájáról is fizethet akár iOS, akár Android rendszerű telefont használ.

A megfelelő számlacsomag kiválasztásában segítséget nyújt az oldalon található táblázat. Ezen az oldalon akár azonnal elindítható és elvégezhető a vállalkozói számlanyitás, de szakértői segítség is kérhető a bank munkatársaitól a számlanyitással kapcsolatban.

És ha a számos 0 forintos díj nem lenne elég vonzó: a bank ajánlóprogramja keretében a sikeres ügyfélajánlásokért összesen akár 300.000 forintot is kaphatnak a Raiffeisen Bank ügyfelei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik