Gazdaság

ExpertBook B9 OLED: Osztályelső üzleti megoldás az ASUS-tól

A mai üzleti világban a laptopoknak nem csupán strapabírónak és hordozhatónak kell lenniük, de kiemelkedő teljesítményt is kell nyújtaniuk. Az ASUS ExpertBook B9 OLED mindezeket a kritériumokat tökéletesen teljesíti, sőt, felül is múlja az elvárásokat.

A 13. generációs Intel® Core™ i7-1355U processzornak köszönhetően iparágvezető teljesítményt és egésznapos üzemidőt biztosít az irodában, otthon vagy éppen menet közben. Az alig 1kg-os súlya és a magnézium-lítium ötvözetből készült készülékháza által az ASUS ExpertBook B9 OLED egy igazi útitárs, mely az extrémebb körülményektől sem riad meg, hiszen megfelel az iparágvezető MIL-STD 810H amerikai katonai szabványnak. Egy üzleti laptop esetében a kijelző is kulcsfontosságú, hiszen a felhasználók naponta több órán át dolgoznak rajta.

A laptop 14 hüvelykes, 3K felbontású OLED kijelzőjének nincs párja a piacon. Élénk színek, valódi feketék és mozi-szintű képélmény jellemezi, miközben a 90%-os képernyő / készülékház arány és a 16:10-es képarány kényelmes munkateret biztosít. Mindemellett fontos megjegyezni, hogy az OLED kijelzők a hagyományos LCD panelekhez képest alacsonyabb mértékben bocsátanak ki szemekre káros kék fényt. Az adatbiztonság szintén kulcsfontosságú tényező, az ASUS ExpertBook B9 OLED éppen ezért számos lépésben védi a felhasználó magán és üzleti szféráját. A számos biztonsági funkcióhoz ellengedhetetlen TPM 2.0 chip mellett az Intel® vPro® támogatás és a további biometrikus, valamint fizikai megoldások segítenek megteremteni a biztonságos munkakörnyezetet.

Asus

Az ASUS AdaptiveLock névre keresztelt technológia például az AI funkciókkal is felszerelt, beépített infravörös kamera segítségével érzékeli a felhasználó jelenlétét, az arcát felismerve bejelentkezik a rendszerbe, a géptől való távozáskor pedig automatikusan lezárja azt. A fizikai biztonságot az ujjlenyomat-érzékelő és az érintőpadba épített NFC-olvasó garantálja. Az ASUS ExpertBook B9 OLED jelenleg a világ legkönyebb, 14 hüvelykes OLED kijelzővel szerelt üzleti laptopja, ám ennek ellenére kiemelkedő kompatibilitással bír. A Thunderbolt 4-es USB-C, USB Type-A és HDMI csatlakozók mellett a vezetékes hálózati kapcsolat lehetősége is biztosított, illetve a praktikus fejhallgató/mikrofon csatlakozás sem maradt le a gép oldaláról.

Az ASUS évek óta elkötelezett támogatója a fenntartható fejlődésnek és igyekszik valódi termékekkel prezentálni mindezt. 2022-ben az ExpertBook B9-es modell tudta a világon elsőként elérni a teljes karbonsemlegességet az üzleti laptopok között. Ezt az örökséget megőrizve az új ASUS ExpertBook B9 OLED számos, nemzetközileg elismert környezetvédelmi tanúsítványt tudhat magáénak, a szabadalmaztatott gyártási folyamatának köszönhetően pedig a felhasznált anyagok mennyiségét és a gyártási időt is tudták csökkenteni a mérnökök. Az ASUS ExpertBook széria mindezeknek köszönhetően tökéletes választás a környezetükre és munkájukra igényes üzleti felhasználók számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik