Gazdaság

Gond van a Lidl gyerekjátékával, visszahívást rendelt el a lánc

Lidl
Lidl
A vásárlók biztonsága érdekében a gyártó OWIM GmbH & Co. KG elővigyázatosságból visszahívja azon Playtive Érzékszerv-fejlesztő építőkockák (Modellszám: HG10159) termékét, melynek hátoldalán az IAN 422695_2210 nemzetközi cikkszám látható.

A visszahívás oka, hogy a készletben található „Építőkocka színes golyókkal“ elem sárga kupakja kedvezőtlen körülmények között leválhat. A sárga műanyag kupak és a kieső golyók a kisgyermekek és csecsemők számára fulladásveszélyt jelenthetnek. Ezért az OWIM GmbH & Co. KG arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják tovább a terméket.

A fent nevezett termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2023.08.24-től volt forgalomban.

A diszkontlánc arra kéri vásárlóit, amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, szíveskedjenek azt bármely Lidl-üzletbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a Playtive Érzékszerv-fejlesztő építőkockák (Modellszám: HG10159) termék „Építőkocka színes golyókkal“ elemét érinti. A szett és a „Playtive” márka további termékeire, illetve a Lidl más termékeire a visszahívás nem vonatkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik