Gazdaság

Erdélyben éltem, akkor arra spóroltam, eljöjjek Magyarországra. Most Münchenben élek és nem kell spórolnom, hogy Magyarországra jöjjek

24.hu
24.hu
Valaki a melegbe, valaki a hidegbe utazna a téli szezonban. Az időjárástól függetlenül egy ilyen kiadást komoly tervezés előz meg. Arra voltunk kíváncsiak, mit kell tennünk vagy éppen miről kell lemondanunk, hogy az álomutazás valósággá váljon.

Kiváló módszer a fogyásra, ha utazásra gyűjtünk – ez is spórolós trükk, legalábbis az egyik interjúalanyunk szerint. A mindennapi élet megnehezíti, hogy félrerakjunk nagyobb összeget, ám a legtöbben kicsiben gyűjtenek:

Persely segít takarékoskodni

Az OTP Bank Internet- és MobilBank új Persely funkciója lehetővé teszi, hogy különböző céljaidra elkülönítve tegyél félre díjmentesen, akár kis összegekben.

 

A Persely segít, hogy pénzügyileg tudatosabbá, rendszeres megtakarítóvá válj. Egyszerűen, a megtakarításaidat lépésről-lépésre gyarapítva tehetsz félre, így belátható időn belül megvalósíthatod a terveidet. A szolgáltatás kezdő befizetés nélkül igényelhető és egyszerre akár több persely is nyitható.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. További részletekről tájékozódjon az OTP Bank bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből.

 

A videó az OTP Bank támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik