Gazdaság

Az ASUS üzleti megoldásainak az áramkimaradás sem jelent gondot

Asus
Asus
Áramkimaradás, rendszerzavar és ezek következményei. Napjainkban egyre többet olvashatunk ilyen esetekről, melyek többségéért ugyan továbbra is valamilyen váratlan meghibásodás a felelős, nem szabad elfelejteni, hogy ezzel párhuzamosan egyre többször hallhatunk a világ energiahasználatának fenntarthatatlanságáról.

Asus


Magyarországon viszonylag ritkán jön szembe igazán komoly, az egész országra kiható probléma, de néhány éve például egy nagyjából 4 millió embert érintő kimaradásnak lehettünk tanúi. A megnövekedett felhasználói igények mellett az üzleti szektor digitalizációja és folyamatos fejlődése is fontos pontja ennek a képletnek. A számítógépek és digitális eszközök a vállalatok központjaivá váltak és egy pontban központosítják a tranzakciók lebonyolítását, a mindennapi teendőket vagy éppen a kommunikációt. Egy komoly áramkimaradás a termelékenység csökkenésétől vagy kimaradásától kezdve, a romlott készleteken, a működésképtelen gépeken, a megnövekedett biztonsági kockázatokon és a kommunikációs infrastruktúra, például a Wi-Fi és a mobiltelefon-kapcsolat leállásán keresztül rengeteg ponton okozhat komoly károkat.

Asus

A piacon különböző megoldások léteznek arra, hogy a kkv-k számára B-tervet biztosítsanak arra az esetre, ha a villamosenergia-ellátás szünetel. A vállalkozások költségvetésétől függően a lehetőségek között szerepelnek a powerbankok, hordozható tápegységek, inverterek, napelemek, generátorok, mini-UPS-ok, vagy akár a mobiltelefonok ideiglenes munkaállomásként való használata. Ezek közül azonban egyik sem olyan megbízható és előrelátó, mint egy beépített szünetmentes tápegységgel rendelkező All in One számítógép vagy egy hosszú órákon át önmagában üzemelő, strapabíró laptop.

Üzleti megoldások, amelyekre számíthat
Az ASUS Business erősen ügyfélközpontú gondolkodásmóddal olyan technológiai megoldásokat hoz létre, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy elérjék üzleti céljaikat. Ez alól az áramellátás kihívásainak leküzdése sem kivétel.

  • ExpertBook B5 OLED
    Az ASUS ExpertBook B5 OLED a stílusos üzleti sikerért készült, generációs Intel® Core™ processzorral, lenyűgöző OLED kijelzővel és egész napos akkumulátor-üzemidővel. Az ExpertBook B5 OLED számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek az Ön magánéletének és üzleti adatainak védelmét szolgálják, beleértve a beépített ujjlenyomat-érzékelőt és a TPM 2.0 chipet.
  • ASUS ExpertCenter E1 AiO
    Beépített szünetmentes tápegységének (UPS) köszönhetően elegendő időt biztosít a felhasználóknak a munka lezárására vagy a fájlok mentésére áramkimaradás esetén. Mindemellett egy egyedi integrált megoldásnak köszönhetően megvédi az adatokat az instabil áramellátástól, amelyet kisebb terheléskimaradások is okozhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik