Gazdaság

Egy hétig olcsóbban vásárolhatnak meg néhány terméket a 65 év feletti vevők a Lidlben

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Egy héten át egyes termékekhez akár 20 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak a Lidl üzleteiben a 65 év feletti vásárlók – derül ki a cég közleményéből.

A November 27. és december 3. közötti időszakban a 65 év felettiek:

  • minden friss zöldséget és gyümölcsöt 10 százalékkal,
  • minden Hazánk Kincsei száraztésztát pedig 20 százalékkal olcsóbban tudnak majd megvenni a készlet erejéig.

Az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehetők majd igénybe, és más kedvezménnyel nem vonható össze – írta a cég.

Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője a legújabb kezdeményezés kapcsán elmondta:

Vállalatunk az elmúlt közel egy évben számos lépést tett annak érdekében, hogy hozzájáruljon a magyar emberek kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, ezért is döntöttünk úgy, hogy most nekik szeretnénk valódi árelőnyt biztosítani, hogy könnyebben elérhetővé váljanak a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint jóval kedvezőbb áron tudják megvásárolni a méltán népszerű saját márkás, magyar beszállítóktól származó Hazánk Kincsei száraztésztákat.

Kapcsolódó
Sok minden megosztja a magyarokat, az infláció miatti aggodalom viszont összeköt minket
Továbbra is a megélhetési kérdések és az egészségügy okozza számunkra a legtöbb fejtörést, az oktatás, az orosz befolyás és az LMBTQ ügyek viszont nem nagyon szerepelnek Magyarország problématérképén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik